Najpierw poczęstuję Was czekoladowym torcikiem dla sklepu scrappasja.pl, na ich drugie urodziny.
Kartkę stylizowałam na lizaki, jakie pamiętam z dzieciństwa - wyglądające jak przecięta pomarańczka. Nadal można takie w sklepach znaleźć:)
"Upiekłam" go z ich z papieru o słodkiej nazwie: Nadziewana Czekolada"
Konkurs kartka urodzinowa trwa do 13 października 2011.
Do wykonania użyłam:
scrappasia, nadziewana czekolada 4,
scrappasia nadziewana czekolada 2,
GP kapuśniaczek9 (kwiatki)
GP przedwiośnie 7 (świeczki)
brokat hologram,
liquid pearls: white opal, platinum pearl,
distress powder: tattered rose
ranger embossing powder: clear
Szklane koraliki
Do wykonania użyłam:
scrappasia, nadziewana czekolada 4,
scrappasia nadziewana czekolada 2,
GP kapuśniaczek9 (kwiatki)
GP przedwiośnie 7 (świeczki)
brokat hologram,
liquid pearls: white opal, platinum pearl,
distress powder: tattered rose
ranger embossing powder: clear
Szklane koraliki
Kolejnym słodyczem jest lizak:
Pomysł na lizakową kartkę wzięłam z zabawy CARDLIFT#25. Poniżej porównanie pracy Michele Kovack z moim kartko-lizakiem.
Fajne słodkości. Tort jest bombowy! :)
OdpowiedzUsuńmmm, ale pyszności :) aż mi ślinka cieknie
OdpowiedzUsuńSłodziutkie karteczki aż słodkiego by się zjadło ale kusisz .
OdpowiedzUsuńMniam mniam, ale pyszności!
OdpowiedzUsuńDziękuję za odwiedziny i udział w candy:)
świetne prace! lizak to niezła inspiracja. wyjątkowa karteczka dla dziecka.
OdpowiedzUsuń